Van 24 mei tot 3 juni is het de week van het Nederlandse bier. Tijdens deze week maken consumenten kennis met de rijkheid van de Nederlandse biercultuur. Afgelopen week is door “Dat smaakt naar bier” de Bier butler app gelanceerd, natuurlijk niet geheel toevallig in de week van het Nederlandse bier. Via deze nieuwe app ontvang je bieradvies bij de maaltijden die je opgeeft. Een uitkomst als je niet weet welk bier je bij jouw gerecht kunt serveren. De bier butler app komt tot stand door een samenwerking van Albert Heijn, Mitra en de Nederlandse brouwerijen.

Hoe werkt de bierbutler app?

De werking van de bier butler app is super eenvoudig. Nadat je welkom bent geheten door de “bier butler”, kun je zoeken naar het gerecht waar je een passend bieradvies bij wenst te ontvangen. Vervolgens gaat de bier butler app voor je aan de slag en toont binnen enkele seconden een eerste advies. Je kunt ook nog zoeken naar alternatieven en/of een gewenste bierstilj opgegeven als je de stijl wel weet, maar nog geen specifiek biertje in je gedachten hebt.

Af en toe is de app wat buggy, maar er komen al mooie bier spijs combinaties naar voren. Er staan al veel verschillende soorten gerechten in, maar ik verwacht dat deze de komende tijd nog veel verder uitgebreid wordt.

Bier butler app - Thomas Culinair Bier butler app - Thomas Culinair

Bier butler app downloaden

De bier butler app kun je downloaden in de App Store en Google Play Store. Voor meer informatie over deze nieuwe app kun je kijken op www.datsmaaktnaarbier.nl/download-de-app/

 

De Week van het Nederlandse Bier

Tijdens deze week maken consumenten kennis met de rijkheid van de Nederlandse biercultuur. Door het hele land worden diverse festivals, bierproeverijen en andere activiteiten georganiseerd. In de horeca worden diverse bier en spijs combinaties aangeboden. De week van het Nederlandse bier is een initiatief van de Stichting Week van het Nederlandse Bier. Voor meer informatie en een overzicht van de diverse activiteiten in Nederland kun je terecht op: www.weekvanhetnederlandsebier.nl

 

Meer biernieuws?

Voor meer biernieuws kun je kijken op de pagina Biernieuws. Volg je mij ook al via FacebookInstagram of Twitter?

Summary
Review Date
Reviewed Item
Bier Butler App
Author Rating
41star1star1star1stargray

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge