Recept hertenbiefstuk met cranberry saus en pistache

Hertenbiefstuk met cranberrysaus, pistache en zoete aardappelpuree

Een nieuw feestelijk recept, ideaal voor de feestdagen! Een klassieker, namelijk hertenbiefstuk met cranberrysaus, zoete aardappelpuree, groene asperges en pistache. Dit recept maakte ik in de serie “bier spijs combinaties” in samenwerking met Hoppiness Zutphen. De combinatie pistache en hertenbiefstuk kwam ik tegen op internet. Ik zag een recept van Jonathan Zandbergen waarbij hij een…

Lees verder!
Recept pompoensalade met geitenkaas

Pompoensalade met geitenkaas

Het is weer tijd voor een nieuw bier spijs recept in de serie die ik maak in samenwerking met Hoppiness speciaalbieren uit Zutphen. Dit keer het recept voor een heerlijke herfstige pompoensalade met geitenkaas, tomaat, komkommer, gekarameliseerde rode ui en geroosterde pecannoten. Afgemaakt met een frisse mandarijndressing. De pompoen wordt met kruiden geroosterd in de…

Lees verder!
Recept hertenbiefstuk met pompoenpuree en bier

Hertenbiefstuk met pompoenpuree en Mooie Madam dubbel

In samenwerking met Hoppiness Speciaalbieren geef ik je inspiratie voor gerechten met een lekkere bier-spijs combinatie. Na de ceviche van kabeljauw is het tijd voor het 2e recept. Dit keer maakte ik hertenbiefstuk met pompoenpuree, romanesco, aardappelkaantjes en een bosvruchtensaus. Hertenbiefstuk is zo’n typisch stukje vlees voor een feestelijke gelegenheid. Het recept is niet moeilijk…

Lees verder!