Hartige soufflé met kaas recept -Thomas Culinair

Hartige soufflé met kaas, doperwten, cervelaat, ui en knoflook

Ik kreeg een mooi proefpakket opgestuurd van webshop delekkerstekaas.nl met 4 verschillende soorten boerenkaas: graskaas, oude pikante kaas, overjarige kaas en truffelkaas. Ik werd uitgedaagd om daar een leuk gerecht mee te maken. Met een beetje (veel) hulp van Helen een hartige soufflé met kaas gemaakt. Ik heb de boeren graskaas en overjarige kaas in…

Lees verder!
Recensie Basisboek Aziatisch Koken - Jody Vassallo en Emily Ezekiel

Recensie Basisboek Aziatisch – Jody Vassallo en Emily Ezekiel

Afgelopen maand werd een nieuw (vertaald) Aziatisch kookboek gelanceerd: Basisboek Aziatisch, door Jody Vassallo en Emily Ezekiel. In het ruim 500 bladzijden tellende kookboek vind je maar liefst 300 recepten. De recepten zijn afkomstig uit de Chinese, Japanse, Koreaanse en Thaise keuken. Bekende gerechten zoals dumplings, laksa, curry, verschillende sushi, loempia’s, Pad Thai en Udon…

Lees verder!