Recensie Smokey Goodness 3 - Thomas Culinair

Recensie: Smokey Goodness 3 “Het bigger, better BBQ boek” – Jord Althuizen

Jord Althuizen is natuurlijk geen onbekende in de BBQ wereld. De Carnivoresque avonturier heeft na de succesvolle voorgangers een nieuw BBQ boek gelanceerd: Smokey Goodness 3, Het bigger, better BBQ boek. De BBQ cultuur in Nederland ontwikkeld zich steeds verder door. Tegenwoordig geen kant-en-klare hamburgers, te droge worstjes en speklappen meer op de barbecue. Nee,…

Lees verder!
Dutch Beer Challenge 2018 - Thomas Culinair

Uitslag Dutch Beer Challenge 2018

Vandaag werd in Rotterdam de uitslag van de Dutch Beer Challenge 2018 bekend gemaakt. De onafhankelijke juryleden, bestaande uit Nationale en Internationale bierexperts hebben de verschillende bieren blind geproefd. De prijzen zijn onderverdeeld in 23 categorieën. Denk hierbij aan categorieën zoals pils, blond, zwaar blond, tripel, saison, IPA, Bock, Stout/Porter, Weizen, Barley Wine en alcoholvrij/alcoholarm.…

Lees verder!