Hazenrugfilet met wildsaus, rode kool en fondant aardappelen

Hazenrugfilet met wildsaus en rode kool – Wild

Niet helemaal het seizoen meer, maar afgelopen weekend lekker aan het kokkerellen geweest met wild. Ik heb hazenrugfilet met wildsaus, rode kool en fondant aardappelen gemaakt. Wild heeft een typische smaak en krijgt vaak traditionele smaakcombinaties. Ook mijn gerecht is wat dat betreft vrij traditioneel, maar dat is niet voor niets. Deze combinaties werken namelijk…

Lees verder!
Gebakken longhaas of onglet recept

Gebakken longhaas met sjalottensaus – Onglet à l’echalote

Een lekker en eenvoudig recept van gebakken longhaas met sjalottensaus. Van de plaatselijke biologische slager Chris Dammers mocht ik twee soorten “vergeten vlees” proberen, te weten bavette en longhaas. Bij de mobiele slagerij van Chris Dammers uit Zutphen vind je een keur aan prachtig en smaakvol biologisch vlees. Chris verkoopt op de verschillende markten, vlees…

Lees verder!