Broodje Pulled Pork van de BBQ - Thomas CulinairZoals je kon lezen in een andere post maakte ik laatst voor het eerst Pulled Pork van de BBQ. Natuurlijk is het vlees zo al lekker, maar meestal gebruik je Pulled Pork als onderdeel van een gerecht. Bijvoorbeeld zoals dit recept voor een broodje Pulled Pork met coleslaw en BBQ saus. Natuurlijk een klassieker, maar dat is niet voor niets.

Het recept is natuurlijk erg eenvoudig, eigenlijk is het amper een recept… Maar toch plaats ik het als apart bericht, omdat niet iedereen de hele bereiding van Pulled Pork nodig heeft (zowel, bekijk dan hier het Pulled Pork recept). Zo blijft het overzichtelijk en hoef je niet eerst het hele proces van de bereiding van Pulled Pork door te spitten 🙂 Zoek je nog wel een recept voor PP van de BBQ? Bekijk dan een

Eens iets anders met Pulled Pork maken? Maak dan eens Tortizza met Pulled Pork.

Ingrediënten broodje Pulled Pork

  • Pulled pork
  • Broodjes
  • Coleslaw
  • BBQ saus (ik gebruikte Whiskey BBQ saus uit mijn Pulled Pork recept)
  • Een handje sla of wat kiemgroente

 

Verwarm allereerst de oven voor op zo’n 200 graden. Snijd de broodjes doormidden en rooster de broodjes enkele minuten, totdat ze wat krokant zijn. Natuurlijk kun je de broodjes ook gewoon zacht eten, ik vind het lekker als het iets krokant is. Het is jouw feestje 🙂

Verwarm ondertussen de Pulled Pork in een pannetje. Als het wat droog is kun je alvast wat barbecuesaus toevoegen om het iets smeuïger te maken.

Tijd om de broodjes te beleggen. Leg allereerst wat blaadjes sla op het broodje, gevolgd door een laag coleslaw. Leg vervolgens flink wat Pulled Pork op de coleslaw en schenk er een gewenste hoeveelheid BBQ saus over.

Super simpel toch?! Eet smakelijk!

Broodje Pulled Pork gemaakt?

Heb je dit recept voor een broodje Pulled Pork gemaakt? Laat het me dan weten in de comments of op FacebookInstagram of Twitter. Je kunt ook #thomasculinair gebruiken of tag me even. Dat vind ik leuk om te lezen!

Meer BBQ recepten?

Op zoek naar meer recepten voor op de barbecue? Ondertussen staan er behoorlijk wat op de site: overzicht BBQ recepten.

 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge