Ja, je leest het goed! Deze foodblogger maakt furore hoor, haha 🙂 Een tijdje geleden werd ik benaderd door de redactie van “aan de keukentafel met Coop” of ik mee wilde merken aan de herfstuitgave van het magazine. Aan de keukentafel met Coop is een magazine dat maandelijks uitgegeven wordt door deze supermarkt. In de maand oktober staat het magazine helemaal in het teken van de herfst. Het magazine is gratis verkrijgbaar bij elke Coop supermarkt in het land. Toch best een eer dat ik hieraan mee mocht werken. Men had gezien dat ik “Bierista” ben en graag eten en bier combineer. Een stoofpot is natuurlijk een heerlijk gerecht voor de herfst en niet moeilijk om te maken. Het recept deel ik later met je, maar kon dit natuurlijk niet langer voor me houden 🙂

 Aan de keukentafel met Coop magazine - Thomas Culinair

Coop fotoshoot in Diepenheim

Ik heb een recept voor stoofpot met bokbier gemaakt en werd uitgenodigd voor de bijbehorende fotoshoot. Deze fotoshoot vond vorige maand plaats bij de Woeste Wieven op Erve Bonkert in Diepenheim. Bij deze kloosterboerderij kun je overnachten, maar ook vergaderen en bijvoorbeeld trainingssessies houden. Gelukkig was het die dag maar een graad of 25, dus heerlijk weer om lekker met een wintertrui op de foto te gaan haha. De fotoshoot bestond uit 4 sessies. De eerste was in een landelijke keuken waar ik zelf op de foto werd gezet, daarna met Astrid (ook door Coop uitgenodigd) wandelen in het bos. Vervolgens werd de stoofpot met bokbier op de foto gezet en afsluitend nog even wat foto’s in een gezellige setting buiten bij het haardvuur.

Wat leuk om eens een kijkje achter de schermen te krijgen, maar ook wel onwennig om voor de camera te staan hoor. Mooi om te zien hoe de stylisten en fotograaf bezig waren met de kleinste details om de mooiste foto’s te krijgen. Ik vond het allemaal wel spannend, maar ben toch wel trots op het resultaat.

 Aan de keukentafel met Coop magazine - Thomas Culinair

 

Aan de keukentafel met Coop

De volledige uitgave van aan de keukentafel met Coop kun je ook online bekijken. Natuurlijk wil je de foto’s in je plakboek, daarvoor ren je naar de dichtstbijzijnde Coop om een fysiek exemplaar te verkrijgen. De magazines vliegen natuurlijk de winkel uit, dus haast is geboden! 😉

Vind je de foto’s leuk geworden?  Laat het me dan weten in de comments of op FacebookInstagram of Twitter. Je kunt ook #thomasculinair gebruiken of tag me even. Dat vind ik leuk om te lezen!

 

9 reacties

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge