Soms lijkt het wel of ik een cateringbedrijf aan huis heb. Ik vind het heerlijk om tijdens feestjes lekker de keuken in te duiken en de gasten te verwennen met lekker eten. Al zal dat geen verrassing zijn, je hebt immers een foodblog of niet he!? 🙂  Soms is het wel even puzzelen hoe we dit allemaal warm en geserveerd krijgen en dat alles een beetje mooi gepresenteerd wordt. Gelukkig zijn er mogelijkheden genoeg, bijvoorbeeld via de horeca apparatuur van HorecaRama. Bij deze webshop kun je namelijk helemaal losgaan op het gebied van horeca apparatuur. Zowel voor de professionele keukens als voor de thuiskok, kun je jezelf echt helemaal uitleven. Klein detail is natuurlijk je budget, want dat kan er rap doorheen vliegen als je helemaal losgaat.

Verzamelaar van keuken apparatuur

Rijstkoker HorecaRama

 

Ik ben zelf nog wel geneigd om handige apparaten voor de keuken te kopen, al is het vakkundig opbergen soms wel een uitdaging haha.Zo heb ik hier een slowcooker in de kast staan waar ik stoofgerechten, spareribs of bijvoorbeeld pulled chicken mee kan maken. Daarnaast staat een sous vide apparaat voor bijvoorbeeld mijn sous vide gegaarde asperges, een vacumeermachine, gehaktmolen, keukenmachine en een simpele ijsmachine om maar wat te noemen. Voor het warmhouden van mijn gekookte gerechten heb ik een “chafing dish”, waarmee ik 3 bakken eten kan warmhouden. En natuurlijk kan een stapel borden en serveerplanken in diverse maten en kleuren ook niet ontbreken voor de serieuze foodie.

Niks te wensen?

Toch heb ik nog wel wat wensen om meer horeca apparatuur aan te schaffen om lekker mee aan de slag te gaan. Ik zou graag zo’n elektrische bakplaat aanschaffen zodat ik niet meer in een koekenpan visjes hoef te bakken in etappes bijvoorbeeld. Gewoon een ‘lading’ op zo’n bakplaat bakken en alles is mooi gelijk klaar, ideaal lijkt me dat. Of een rijstkoker om makkelijker grote hoeveelheden rijst te koken, voor bij de Indonesische rendang bijvoorbeeld. Ook een rookoventje om een subtiele rooksmaak aan een stukje zalm te geven staat nog op mijn lijstje, maar alleen die beperkte bergruimte hier in huis…. Die wil nog wel eens tegenwerken om weer eens wat nieuws aan te schaffen.

Naast verschillende soorten apparatuur kun je bij HorecaRama ook terecht voor een stukje aankleding. Zo hebben ze een uitgebreid assortiment serveerplanken (zei iemand tapas?!), maar ook een keur aan mooie schalen, borden en ander servies. Voor de professionele Horeca apparatuur kun je er ook terecht, denk daarbij aan vaatwassers, ovens, koffiemachines, vitrines en nog veel meer. Eigenlijk alles wat de horeca nodig heeft om een zaak te kunnen runnen.

Electrische bakplaat HorecaRama

Voor meer informatie en het bekijken van het assortiment kun je terecht op de website van HorecaRama.

 

Staan jouw kasten ook vol met horeca apparatuur?

Hoe doe jij dit tijdens feestjes? Zet je alles gewoon op tafel en laat je het koud worden of ben je ook in het bezit van warmhoudplaatjes of rechauds. Of wat voor apparaat zou jij nog graag aanschaffen? Laat het me gerust weten in de comments, ik ben erg benieuwd!

 

 

 

Dit artikel kwam tot stand middels een samenwerking.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge