Bierista Diploma - Interview Radio 538 Thomas JansenVanochtend had ik mijn “moment of fame” op Radio 538. In De Ochtendshow van Ivo van Breukelen werden mij wat vragen gesteld over de Bierista Bieropleiding. Dit naar aanleiding van een persbericht van Bierista over het succes van de bieropleiding. In het bericht word ik, als één van de eerst geslaagde cursisten, ook nog vermeld inclusief foto. Aangezien ik als blogger bier en eten vaker wil combineren en de opleiding als basis heb gebruikt om lekker aan de slag te gaan:

“De belangstelling voor de Bierista Bieropleiding groeit nu er steeds meer gediplomeerde Bierista’s hun opgedane bierkennis in praktijk brengen. Eén van hen is culinair blogger Thomas Jansen van thomasculinair.nl. Hij slaagde als één van de eersten. “De Bierista Bieropleiding is voor mij een mooie start voor nog meer bieravonturen. Als foodblogger kan ik dankzij de kennis uit de opleiding echt een extra dimensie aan mijn foodexperimenten geven!””

(bron persbericht Bierista)

Het gesprek op Radio 538

Natuurlijk vond ik het wel spannend om te doen. Je weet niet wat ze precies gaan vragen en ik heb weinig ervaring met de ‘media’. Maar ik zag het ook als een mooie uitdaging en natuurlijk een mooie manier om mijn blog te promoten. Zo’n kans krijg je niet elke dag toch? Ook mooi voor de Bierista Bieropleiding die exposure. Het gesprek ging best goed voor een eerste keer, al moest ik wel even op gang komen. Toch mooi dat ik een aantal keer genoemd wordt met blognaam en webadres op Radio 538 🙂

Daar drinken we vanmiddag maar even een lekker biertje op, proost!

Gesprek terugluisteren?

Dankzij mijn zwager kan je het gesprek terugluisteren als je wilt via onderstaande link. Waarschijnlijk moet je de volumeknop wel even wat verder opendraaien 🙂
In de Radio 538 app kun je het ook terugluisteren.

 

Meer informatie over Bierista Bieropleiding?

De Bierista Bieropleiding kost € 125,- inclusief het bierpack met twaalf verschillende bieren, het eindexamen en een persoonlijke bierdiploma.
Voor meer informatie kun je terecht op de Bierista website

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge