Wie is Thomas Jansen?

Bierista Diploma - Interview Radio 538 Thomas JansenLeuk dat je mijn blog bezoekt!  Ik ben Thomas Jansen uit Zutphen (geboren in Eefde) en werk als Webdesigner / Online Marketeer bij mijn eigen onderneming Kriston Webdesign. Als hobby houd ik me naast voetballen op een dubieus niveau (de 3e helft is vooral belangrijk), al jaren bezig met koken.

Ik vind het leuk om allerlei recepten uit te proberen. De laatste tijd probeer ik vaker echte “kunstwerkjes” op mijn bord te krijgen, het oog wil immers ook wat! Daarnaast kan ik ook echt genieten van een goede stoofschotel, een lekkere Aziatische maaltijd of een goed stuk vlees van de barbecue.

Ik heb diverse kookboeken in de kast staan en in mijn favorieten staan erg veel recepten. Ik heb nog wel eens moeite om recepten die ik ooit gemaakt heb terug te vinden. Deze website is dus ook als naslagwerk voor mezelf bedoeld, daarnaast hoop ik dat de recepten mensen kunnen inspireren om ook eens lekker aan de slag te gaan in de keuken.

Tijdens het koken doe ik veel op gevoel, helemaal als ik een gerecht al vaker gemaakt hebt. Het afwegen van de ingrediënten laat ik dan vaak achterwege, dan voeg ik het op de gok toe. Meestal gaat dat goed, maar ik wil nog wel eens enthousiast zijn met de pepermolen. Een leuke bijkomstigheid van een foodblog is dat nu wat bewuster bezig ben met de ingrediënten en de hoeveelheden ervan.

Bierista meester in bier

Tegenwoordig kan ik ook erg genieten van speciaalbier en ben ik sinds 2018 “Bierista, meester in bier“. Tijdens de opleiding leerde ik veel meer over bier en alles wat erbij komt kijken. Ook bier combineren met eten was een onderdeel wat me natuurlijk erg aansprak. Ik hoop mijn kennis verder uit te breiden, door vaker leuke recepten te maken met bier en/of een bijpassend biertje.

In de media

 

Samenwerkingen

Van culinaire evenementen, nieuwe releases van kookboeken en mooie producten blijf ik graag op de hoogte. Persberichten en eventuele uitnodigingen mogen altijd vrijblijvend gemaild worden naar [email protected]

Ook het vrijblijvend toesturen van producten voor het maken van een review is mogelijk, mits het gerelateerd is aan eten en drinken.

4 reacties

  1. Leuke blog. Ik ben hier terecht gekomen via het supervoorgerecht , dat ik al 3 x gemaakt heb dat ik via afbeeldingen bij Google vond: wortelgemberpuree met gambas, sint jacobsschelpen en groene asperges. Nu leuk om door de rest te neuzen. Groeten, Leo

  2. Pingback: Foodie Marjan

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment