Princes Ambassadeur Thomas Culinair

Inspiratiepakket Princes Foods

De komende maanden mag ik mij Princes Ambassadeur noemen en wordt ik uitgedaagd om maandelijks leuke recepten te bedenken met de producten van Princes Foods. Elke maand opent een bekende foodblogger de themamaand, met een inspiratie recept of recepten. Daarna wordt ik uitgedaagd om in dat thema zelf een mooi recept te bedenken, waarin de producten van Princes Foods centraal staan. Ook ontvang ik dan een inspiratiepakket met producten die passen bij het thema van de maand. Ik voel me vereerd dat ik mij de komende tijd Princes Ambassadeur mag noemen en vind het ook leuk om op deze manier uitgedaagd te worden. Ik hoop je de komende tijd veel inspiratie te geven met lekkere gerechten.

Vis uit blik?

Veel mensen hebben nog het idee dat vis uit blik niet lekker is en vaak doorgekookt en droog is. Tegenwoordig is dat echt niet meer de standaard. Vis in blik is ook niet per se ongezonder dan verse vis. Een mooie gelegenheid om daar zelf ook mee aan de slag te gaan. Het enige wat ik qua visconserven regelmatig in huis heb zijn ansjovis, makreel en tonijn, zoals de meeste mensen.

Kwaliteit en duurzaamheid Princes Foods

Belangrijk punt voor mij zijn de hoge standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid van Princes Foods. Vis wordt verantwoord gevangen en van elk blikje is terug te vinden op welke boot deze gevangen is. Princes heeft een uitgebreid assortiment MSC producten zoals onder andere tonijn, haring, zalm, makreel, ansjovis en mosselen. Je herkent de producten aan het blauwe logo van de Marine Stewardship Council (MSC). Dit logo betekent dat er niet teveel vis wordt gevangen en garandeert dat de vis duurzaam gevangen is.

Voor meer informatie over werkwijze van Princes Foods en de producten kun je terecht op www.princesfoods.eu/nl

 

Mijn ontwikkelde recepten

Hieronder vind je een overzicht van de recepten die ik ontwikkelde in het kader van mijn Princes Ambassadeurschap.