Een goed ontbijt is een fijne start van de dag, omdat het de eerste brandstof voor je lichaam is om de dag door te komen. Veel mensen hebben ‘s ochtends haast door het iets te enthousiaste snoozen of ze maken geen tijd voor een ontbijt, zodat ze langer kunnen blijven liggen. Een goed ontbijt is echter wel belangrijk. Zo’n 25% van de Nederlanders in de leeftijd 19 tot 50 jaar, ontbijt niet elke dag.

Winactie SunGold Kiwi

Een goed ontbijt hoeft niet altijd moeilijk te zijn of veel tijd in beslag te nemen. Vooral in de zomer kun je lekker variëren met ontbijtjes waar vers fruit in zit. Een goede keuze is bijvoorbeeld de SunGold Kiwi. De gele kiwi levert veel vitamine C en is calorie-arm. Daarnaast houdt het je bloedsuikerspiegel stabiel, zodat je geen hongergevoel hebt.

Ontbijtinspiratie

Ik heb een lekker, eenvoudig en gezond ontbijt gemaakt met yoghurt, zelfgemaakte granola, Sungold kiwi en ander fruit. Het recept vind je hier.

Recept zelfgemaakte granola met vers fruit - Thomas CulinairWinactie: Win een welnessbon van € 75,00

Ter promotie van een betere ontbijtroutine in Nederland en de Zespri SunGold kiwi mag ik deze winactie SunGold Kiwi houden. Het enige wat je hoeft te doen is een heerlijk gerechtje te bedenken met de Zespri SunGold kiwi. Plaats het gerecht met een mooie foto op Instagram en tag mij. Stuur je inzending op voor 31 juli 2017, uit de inzendingen kies ik een winnaar.

 

In het kort: Winactie SunGold Kiwi

 • plaats jouw originele ontbijtreceptje met SunGold Kiwi voor 31 juli 2017 op Instagram.
 • Tag mij (@thomasculinair) en gebruik de hashtag #ZespriSunGold
 • De actie loopt tot 31 juli 2017.
 • Na deze datum kies ik een winnend recept uit de inzendingen.
 • De winnaar ontvangt een wellnessbon ter waarde van 75 euro.
 • De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

 

— Deze actie is een samenwerking tussen Thomas Culinair en ZespriSunGold ter promotie van een goede ontbijtroutine —

8 reacties

 1. Het ziet er zo lekker uit, dat ik op slag spijt voel dat ik al ontbeten heb deze morgen 🙂
  Ik zou je best foto’s van mijn ontbijt willen sturen, maar ik krijg dat om de een of andere reden nooit smakelijk gefotografeerd.

  • Al doende leert men 🙂 Een beetje licht en geen storende achtergrond is vaak al een flinke stap in de goede richting. Ik vind het maken van foto’s trouwens ook altijd wel lastig hoor.

 2. Wat een goed initiatief. Ik ontbijt elke dag wel gezond, maar eigenlijk altijd met hetzelfde ( muesli, yoghurt en fruit) Super om eens wat meer ideeën op te kunnen doen. Jouw granol ziet er ook wel erg lekker uit. En met kiwi is altijd lekker.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge