Mobiel

De gameclub accepteert sinds 2018 online spelers. Het is haar taak om tal van sportmarkten te dekken door klanten meer opties te bieden in de vorm van live streaming, virtuele sporten, enz. Dit klinkt aantrekkelijk genoeg, daarom downloaden veel spelers die van BetWinner houden het mobiele apps.

Platformen

Android en iOS

Android-versie

4.1

iOS-versie

Niet gespecificeerd

Sportsbook

Ja

Live streaming

Ja

Bonussen

Ja

De gok-apps zijn compatibel met de twee meest populaire platforms: Android en iOS. Eigenaren van deze apparaten hebben 24/7 toegang tot hun accounts, weddenschappen en bonussen. Er zijn echter vragen over hun installatie.

Download en installeer BetWinner-applicaties

Door een van de voorgestelde applicaties te installeren, hoeven spelers niet langer elke keer dat ze willen spelen de computer aan te zetten. Het downloaden en installeren van mobiele oplossingen heeft echter enkele nuances.

Installatie van BetWinner Android-app

Om te beginnen verbiedt de Google Play Store apps voor gokken om echt geld. Dus als je op je Android-telefoon of -tablet wilt spelen, kies dan de andere manier:

  1. Ga naar de BetWinner-startpagina in een mobiele browser (Safari, Opera, Firefox).
  2. Open de pagina 'Mobiele apps'.
  3. Download de Android-versie van het product.
  4. Open de map 'Downloads' op uw apparaat en zoek BetWinner apk.
  5. Tik erop om de installatie te starten.

Bij het installeren van de applicatie op een modern Android-apparaat kunnen spelers een blokkering tegenkomen. Dit komt omdat de apk is gedownload van internet. Ga voor de installatie naar de 'Instellingen' van je apparaat en schakel in het gedeelte 'Beveiliging' de optie 'Onbekende bronnen' in. Ga terug naar apk en installeer de game-app!

Een app installeren op iOS-apparaten

Om de BetWinner iPhone / iPad-versie van de applicatie te downloaden, gaat u naar de mobiele site van de bookmaker, downloadt u het bestand en installeert u het door de instellingen van uw gadget te wijzigen. U kunt het echter veel sneller doen. Open gewoon de App Store, voer de naam van de bookmaker in (BetWinner) en download de bijgewerkte app. Het installatieproces is automatisch en na een paar minuten zult u weddenschappen plaatsen en echt geld winnen.

Hoe wedden via de BetWinner-app?

Als je eerder de BetWinner-desktopsite hebt bezocht en mogelijk zelfs weddenschappen hebt geplaatst, heb je geen probleem met de mobiele ervaring. De ontwikkelaars hebben veel tijd gestoken in het maken van een hoogwaardige en gemakkelijk te navigeren applicatie.

Om een ​​weddenschap te plaatsen, opent u deze en logt u in op uw account. Als je het geld nog niet hebt gestort, doe dit dan via een handige betaalmethode. Selecteer een sportsbook en het systeem toont huidige / aankomende sportevenementen. Plaats een weddenschap en begin met spelen.

Kenmerken van de mobiele applicatie BetWinner

De virtuele bookmaker heeft slechts één versie van de applicatie voor Android en iOS. Desalniettemin is het multifunctioneel en zullen mobiele spelers hiervan op het eerste gezicht overtuigd zijn van de beschikbare functies:

  • Virtuele sporten. Als je niet achter je homecomputer zit, heb je nog steeds de mogelijkheid om op virtuele sporten te wedden. De variëteit omvat windhonden, voetbal en paardenraces. Evenementen vinden binnen enkele minuten plaats, zodat u snel weet of uw weddenschap zal winnen of niet.
  • Live streaming. Deze functie, die wordt aangeboden in BetWinner iOS / Android-apps, biedt directe weddenschappen op evenementen in realtime. De bookmaker biedt alle nodige tools en gedetailleerde statistieken. Weddenschappen worden binnen 3-5 seconden geplaatst.

Zonder de app te verlaten, kunnen spelers stortingen doen, winsten uitbetalen en andere opties gebruiken.

Mobiele websiteversie

Klanten hebben een andere manier om weddenschappen te plaatsen op smartphones en tablets. De mobiele site verschilt niet veel van de desktopbron. Er zijn enkele wijzigingen in de interface, maar deze zullen u er niet van weerhouden om door het spel en de bonussecties te navigeren.

Het voordeel van de mobiele website van BetWinner is dat deze compatibel is met alle soorten apparaten, of het nu Windows Phone of zelfs BlackBerry is. Gebruikers krijgen ook toegang tot alle secties en live-uitzendingen. Aan de andere kant is de mobiele versie gevoelig voor internetsnelheid, dus je hebt 3-5G nodig om zonder storing te spelen.

Oplossingen voor storten en opnemen

Zelfs in mobiele applicaties handhaaft BetWinner een hoog kwaliteitsniveau. Er zijn meer dan 80 betalingsmethoden beschikbaar, hoewel het aantal kan variëren afhankelijk van uw regio. Tot de meest populaire services behoren Visa, Mastercard, Neteller, Bitcoin, Dogecoin, Skrill, Paysafecard en Trustly.

Systeemvereisten en compatibiliteit

De BetWinner-app heeft bepaalde compatibiliteitsvereisten. Om op mobiele Android-apparaten te spelen, moet je je besturingssysteem updaten naar ten minste versie 4.1. Wat betreft iPhones en iPads, zegt de operator niets over de vereiste OS-versie, maar je kunt een antwoord krijgen door contact op te nemen met de klantenservice.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment

CommentLuv badge